Meizu 16X, dezvăluit cu acelaşi preţ ca rivalii Pocophone F1 şi Honor Play (2018)

20.09.2018
Meizu 16X, dezvăluit cu acelaşi preţ ca rivalii Pocophone F1 şi Honor Play (2018)

Livrat într-o carcasă din metal şi ceramică, Meizu 16X pare ceva mai mult decât o clonă iPhone, designul său conturând o identitate proprie, ferm ancorată la gama gremium.

Asemănător cu modelul Meizu 16th prezentat în prima parte a acestui an, Meizu 16X vide cu design Full Screen şi pune în centrul atenţiei un panou AMOLED de 6”, suportând rezoluţia 2160×1080 pixeli. Ecranul nedecupat lasă suficientă ramă pentru acomodarea unei camere frontale şi integrează un senzor de amprente la partea de jos. Designul este simetric, cu ramă la fel de îngustă sus şi jos, conferind telefonului un aspect destul de armonios.

Carcasa de tip unibody este confecţionată din metal, dar acoperită cu un finisaj elegant ce imită aspectul ceramic.

Alături de versiunea Ceramic Enamel White surprinsă în pozele de mai sus, Meizu 16X va mai putea fi comandat şi în ediţie Morning Gold, sau Black. Configuraţia este centrată în jurul chipsetului Qualcomm Snapdragon 710 şi are două versiuni: 6GB+64GB cu preţ de 306 dolari în ofertele magazinelor asiatce şi 6GB+128GB la preţ de 350 dolari. Capacitatea acumulatorului este 3100 mAh.

Interesat este că Meizu 16X dispune de un ecran cu rată de actualizare a imaginii la 100 Hz, concurând astfel telefoane pentru gaming  mai costisitoare, cum este Razer Phone (ecran la 120Hz).

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult