Meizu Pro 6 – imagini de prezentare şi specificaţii

12.04.2016
Meizu Pro 6 - imagini de prezentare şi specificaţii

Programat pentru lansare în mai puţin de 24 ore, Meizu Pro 6 poate fi admirat deja într-o primă serie de imagini detaliate, oferite la pachet cu lista aproape completă de specificaţii.

Motorizat de chipsetul Mediatek MT6797T (Helio X25), telefonul dispune de procesor deca-core, conţinând două nuclee Cortex-A72 la 2,5 GHz, patru nuclee Cortex-A53 la 2GHz şi încă patru nuclee Cortex-A53 la 1.4 GHz. Nucleul grafic ARM Mali-T880MP4 este cuplat unui ecran cu rezoluţie 1080p.

Ecranul AMOLED de 5.2” dispune de interfaţă tactilă cu tehnologie similară 3D Touch şi este alăturat unei camere frontale de 5MP. Camera foto principală dispune de un senzor optic cu rezoluţie 21MP şi este asistată cu sistem de focalizare laser, respectiv blitz performant cu 10 LED-uri.

Meizu Pro 6 va fi livrat cu Flyme OS, o versiune personalizată a sistemului Android 6.0, acomodată cu o cantitate de 4GB memorie RAM.

Telefonul oferă funcţionalitate dual SIM, însă nu şi slot microSD, util pentru suplimentarea memoriei interne de 32GB.  Cât despre funcţionalitatea 3D Touch, aceasta ar funcţiona doar cu unele aplicaţii native şi nu este la fel de versatilă ca implementarea oferită pe telefoanele din seria Phone 6s / Plus.

Cât despre performanţele oferite, Helio X25 a obţinut în benchmark-u AnTuTu un scor de 91165 puncte, aproape identic celui obţinut cu predecesorul Meizu Pro 5. Spre comparaţie, telefoanele cu chipset Snapdragon 820, cum este Xiaomi Mi 5 sau Galaxy S7, obţin în jurul a 135000 puncte Antutu, În practică, diferenţele nu vor fi prea uşor sesizabile în folosirea de zi cu zi.

Citeste si Vernee Apollo Lite este un smartphone cu procesor deca-core şi 4GB RAM, care costă 200 de dolari

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult