Meizu se extinde în Europa

16.12.2016
Meizu se extinde în Europa

Bine cunoscut în pieţele asiatice, Meizu îşi extinde aria de activitate în noi regiuni, printre care şi câteva ţări europene.

Chiar dacă anunţul oficial se lasă aşteptat, potrivit secţiunilor nou apărute pe website-ul companiei, Meizu este de acum prezent şi în Franţa, Italia, Rusia, Spania, Ucraina, Marea Britanie şi Brazilia, cumpărătorii din aceste ţări urmând aibă parte în mod oficial de suport tehnic şi servicii de garanţie din partea producătorului asiatic.

Încadrate la gama mid-range şi low-end, dispozitivele smartphone oferite de Meizu sunt în general apreciate pentru raportul bun calitate/preţ, însă sistemul Flyme OS (o variantă de Android) este livrat fără acces la pachetul obişnuit de servicii şi aplicaţii Google.

Probabil, acest aspect se va schimba după debutul oficial al companiei în pieţele internaţionale, inconveniene cum ar fi lipsa accesului în magazinul Play Store şi nevoia de a instala aplicaţii Google din surse exerne ajungând de domeniul trecutului.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult