Moto Z Play apare în primele fotografii neoficiale

19.08.2016
Moto Z Play apare în primele fotografii neoficiale

Seria Moto Z va primi în viitorul apropiat şi un dispozitiv mid-range numit Moto Z Play. Acesta a fost depistat în mai multe ipostaze în bazele de date ale aplicaţiilor de benchmark-ing, însă nu aveam foarte multe informaţii despre designul acestuia până acum. Se pare că în linii mari, designul va fi similar cu cel al modelelor flagship, materialele din care terminalul este construit fiind însă diferite.

Moto Z Play a apărut într-o serie de imagini neoficiale care îl surpinde din toate unghiurile. În timp ce dimensiunile şi forma dispozitivului este foarte similară cu cea a lui Moto Z şi a lui Moto Z Force, noul dispozitiv renunţă la metalul care acoperă spatele variantelor flagship în favoarea unui panou de sticlă.  Camera foto şi conectorii pentru accesoriile MotoMods par să fie identic poziţionate, sugerând o compatibilitate completă cu dispozitivele extra lansate deja pentru modelele superioare.

Conform informaţiilor scăpate pe internet în trecut, noul model Play va integra un chipset Snapdragon 625, 3 GB memorie RAM şi un acumulator de 3.500 mAh. Acesta va veni cu un display Full HD de 5,5” şi ar putea fi anunţat foarte curând. Întrucât Lenovo are o prezenţă majoră la târgului de tehnologie IFA din Berlin, nu ar fi ieşit din comun să vedem un anunţ oficial al acestui model în cadrul acestuia.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult