Moto Z Play ar putea fi singurul smartphone din seria Z care să includă un conector pentru căşti

22.07.2016
Moto Z Play ar putea fi singurul smartphone din seria Z care să includă un conector pentru căşti

Înlocuită la modelele Moto Z şi Moto Z Force cu portul USB-C, clasica mufă jack 3.5 mm pare să rămână în dotarea modelului Z Play, permiţând pasionaţilor de muzică să păstreze căştile preferate preţ de încă o generaţie smartphone.

Mai puţin norocoşi, utilizatorii Moto Z şi Moto Z Force vor avea nevoie de un adaptor separat pentru conectarea setului de căşti la portul USB-C. Aparent, acesta va fi singurul inconvenient, calitatea audiţiei obţinute neavând de suferit.

Revenind la Moto Z Play, alegerea făcută de Lenovo ar putea să mulţumească un număr mare de viitori utilizatori care nu sunt dispuşi să renunţe încă la setul de căşti achiziţionat pentru smartphone-ul anterior.

În afara pozei-spion furnizată drept dovadă pentru prezenţa conectorului pentru căşti, informaţiile despre noul Moto Z Play sunt totuşi puţine. Ştim că acesta foloseşte un chipset din seria Snapdragon 625 prevăzut cu CPU octa-core, dispune de 32 GB memorie internă, cameră frontală de 5MP şi o cameră foto de 16 MP la partea din spate. Lenovo ca livra Moto Z Play împreună cu versiunea Marshmallow a platformei Android.

Din păcate preţul şi data de lansare nu sunt cunoscute, deocamdată.

Moto Z Play depistat în baza de date AnTuTu
Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult