Motorola ar putea lansa primul său telefon cu 4 camere foto

04.04.2019
Motorola ar putea lansa primul său telefon cu 4 camere foto

Cunoscut deocamdată doar din zvonuri, primul flagship Motorola echipat cu patru camere foto ar putea concura modelul Nokia 9 PureView.

Nu este sigur care va fi configuraţia foto, însă noul smartphone va avea cel puţin o cameră foto de 48 megapixeli, sau mai mulţi senzori de 12 megapixeli care obţin poze în mod combinat pozre la calitate înaltă.

Detaliile concrete despre specificaţii sunt puţine. Aflăm totuşi că acesta vine echipat cu un ecran de 6,2 inch, decupat la partea de sus după modelul picătură pentru a face loc camerei frontale. Ecranul Integrează şi senzorul de amprente, prezenţa aceste dotări confirmând practic că avem de-a face cu un smartphone cel puţin de nivel mediu.

Nu este clar ce nivel de performanţă putem aştepta, însă având în vedere faptul ca aproape orice smartphone de buget vine acum echipat cu măcar trei camere foto, configuraţia ar trebui să fie cel puţin una de nivel mediu.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult