Motorola extinde familia Motorola One cu patru noi dispozitive

18.04.2019
Motorola extinde familia Motorola One cu patru noi dispozitive

În urmă cu un an, Motorola lansa pentru piaţa din China seriile P30 şi P30 Note, urmate la ceva timp de versiunile internaţionale Motorola One şi One Power. Având în vedere succesul de care acestea s-au bucurat, producătorul a decis împrospătarea şi extinderea familiei cu încă două dispozitive.

Astfel, noile modele Motorola One şi Motorola One Power vor fi dezvăluite alături de o ediţie One Action livrată în carcasă protejată împotriva pătrunderii de apă şi praf, respectiv un model One Vision înzestrat cu o cameră foto performantă.

Potrivit randărilor neoficiale circulate în ultimele zile, noul Motorola One Vision se îndepărtează ceva mai mult de designul iPhone X, înlocuind clasicul breton cu o perforaţie mult mai discretă şi care permite folosirea eficientă a spaţiului rămas pe ecran.

Încadrat de un inel metalic proeminent, sistemul dual camera livrat la partea din spate are ca element central senzorul optic de 48MP.

La interior, One Vision foloseşte o configuraţie bazate pe chipsetul Samsung Exynos 9610, o soluţie cu performanţe apropiate chip-ului Snapgragon 660 produs de Qualcomm. În funcţie de buget, telefonul va avea 3GB sau 4GB memorie RAM. Ecranul cu diagonală 6.2” foloseşte rezoluţia 2520×1080 pixeli (FHD+). Vândut în pieţele asiatice cu denumirea P40, One Vision primeşte un acumulator de 3500 mAh, senzor de amprente la partea din spate şi o versiune nemodificată de Android 9 Pie.

Motorola One Action s-ar putea diferenţia prin folosirea unei carcase mai bine protejată de lovituri şi contactul cu apă şi praf, însă ar putea avea şi alte atuuri, cum ar fi capabilităţi video superioare.

Însă la stadiul de zvonuri şi speculaţii, noua serie Motorola One nu pare că va fi anunţată în perioada imediat următoare. Probabil, Motorola va păstra calendarul folosit cu seria anterioară, dezvăluind noua ofertă smartphone în preajma lunii august.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult