Motorola One, disponibil în România

12.11.2018
Motorola One, disponibil în România

Motorola anunţă disponibilitatea seriei de telefoane mid-range Motorola One şi pentru piaţa din România.

Inspirat din designul iPhone, noul smartphone Android One este considerabil mai ieftin decât rivalul Apple şi vine cu moto experiences, funcţii motorola special concepute pentru o experienţă personalizată de utilizare a smartphone-ului.

Motorola One va beneficia de cel puţin două actualizări majore la cel mai recent sistem de operare Android OS, precum şi actualizări lunare la pachetele de securitate, de care beneficiază timp de trei ani. Inclus în programul Android One, dispozitivul este livrat cu o versiune de Android optimizată pentru eficienţă crescută şi un pachet de aplicaţii adaptate pentru folosirea optimă a resurselor de memorie şi procesor.

Livrat într-o carcasă care încadrează ecranul de 5,9” Max Vision HD+ şi format de 19:9, Motorola One dispune de un procesor Qualcomm Snapdragon 625 (2.0 GHz, octa-core) şi 4 GB memorie RAM. Configuraţia mai include o cameră duală de 13MP şi cameră frontală de 8MP.

Potrivit companiei producătoare, Motorola One oferă până la o zi de autonomie a bateriei şi suportă tehnologia de încărcare rapidă TurboPower, care obţine până la 6 ore de autonomie suplimentară cu 20 de minute de folosire a adaptorului AC.

Fără aplicaţii pre-încărcate, noul dispozitiv dispune doar de funcţiile sistemului de operare Android şi moto experiences, lăsând utilizatorilor libertate deplină pentru personalizare ulterioară cu aplicaţii din magazinul Play Store. Motorola one se va număra printre primele dispozitive care vor beneficia de upgrade la Android 9 Pie (Android P).

Motorola one este disponibil începând de astăzi, la preţul de 1299 lei.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult