Motorola One Macro, pregătit de lansare cu o configuraţie entry-level

Autor: Aurelian Mihai 11.09.2019
Motorola One Macro, pregătit de lansare cu o configuraţie entry-level

Pregătit sub numele One Macro, noul smartphone Motorola ar putea fi un model optimizat pentru poze şi filmare de foare aproape, cu ajutorul camerei foto multi-senzor.

Cunoscut deocamdată doar din zvonuri, noul Motorola One Macro ar trebui să ofere un nivel de performanţă entry-level, chipsetul Helio P60 de la Mediatek fiind o soluţie ferm ancorată la gama low-cost. One Macro pune însă mai mult accent pe abilităţile foto, oferind o cameră prevăzută cu mod de captură Macro, mai rar întâlnit la telefoane mobile.

Potrivit informaţiilor apărute în arhiva Geekbench, Motorola One Macro vine echipat cu 2GB memorie RAM şi versiunea Android 9 Pie, probabil, la pachet cu versiuni Lite ale celor mai populare aplicaţii de Android. Parte din seria de telefoane Motorola One, modelul este cu siguranţă inclus în programul Android One, producătorul livrând o versiune de firmware optimizată pentru folosirea eficientă a memoriei RAM.

Deşi poza de prezentare furnizată ascunde anumite elemente de identificare, Motorola One Macro pare foarte asemănător cu modelul One Zoom ilustrat deja cu imagini detaliate. Astfel, putem aştepta să întâlnim acelaşi tip de ecran cu breton decupat la partea de sus, ramă destul de groasă la partea de joş şi butoane fizice pe lateralul carcasei.

Probabil că la nivelul de preţ entry-level, Motorola One Macro nu va include sistemul quad-camera aşteptat la modelul One Zoom, însă ar putea păstra senzorul de profunzime şi cel macro, rezultând o cameră foto triplă care să tenteze potenţialii cumpărători.

Trimis deja pentru validare autorităţii thailandeze responsabilă cu certificarea echipamentelor de comunicaţii mobile, Motorola One Macro pare pregătit de lansare în viitorul apropiat. Din păcate, deocamdată nu există informaţii privind lansarea acestui model şi în pieţele de desfacere europene.

 

Tags: