Nubia Red Magic 2 este un nou telefon de gaming cu 10 GB RAM

26.10.2018
Nubia Red Magic 2 este un nou telefon de gaming cu 10 GB RAM

Această săptămână va marca în istorie momentul în care telefoanele mobile au început să fie livrate cu 10 GB memorie RAM. După două modele de la Xiaomi, ne aşteptam ca următorul model să fie de la un producător mai mare, însă acesta vine de la ZTE sub forma lui Nubia Red Magic 2, un nou smartphone pentru gameri, care intră în concurenţă directă cu modelul Black Shark Helo, primul smartphone din lume anunţat cu 10 GB RAM.

Primul model Red Magic de la ZTE era un model mai modest, fiind poziţionat puţin sub modelele Razer Phone şi ROG Phone în termeni de performanţă şi design. În timp ce design-ul nu va fi schimbat foarte mult, conform imaginii de prezentare publicată pe contul de Weibo al brandului Nubia, la interior vom găsi upgrade-uri semnificative, care îl pune pe acelaşi nivel de performanţă precum concurenţa din piaţă.

Avem de a face cu un chipset Snapdragon 845, cel mai puternic model disponibil în acest moment pentru producătorii de dispozitive cu Android, 10 GB memorie RAM şi promisiunea unei funcţii numită 4D Gaming. În timp ce sunt slabe şanse ca telefonul să fie livrat cu un ecran 3D sau holografic (asemeni Hydrogen One de la RED), este foarte posibil ca această capabilitate să facă referinţă la un nou mod de vibraţii.

Telefonul va fi lansat pe 31 octombrie în China şi va avea un preţ de pornire de aproximativ 510 dolari americani, ceea ce nu este un preţ deloc rău, având în vedere specificaţiile sale hardware. Desigur, varianta cu 10 GB memorie RAM ar putea fi mai scumpă, în general companiile lansând şi modele cu 6 sau 8 GB RAM pe lângă cea de top.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult