Numele oficial pentru modelul iPhone ieftin, destinat celor cu buget modest

Numele oficial pentru modelul iPhone ieftin, destinat celor cu buget modest

După detalierea capacului din plastic lucios care va găzdui componentele noului iPhone, un website din China ne arată ceea ce pare a fi ambalajul în care acesta va fi livrat cumpărătorilor, purtând numele de produs oficial.

iPhone 5 - numele oficial pentru noul model iPhone adresat celor cu buget modest

Aflăm astfel că mult aşteptata variantă ieftină a telefonului Apple ar putea fi lansată spre sfârşitul anului purtând numele iPhone 5C. Ţinând cont de litera ataşată numelui de produs, este puţin probabil ca acesta să fie succesorul telefonului iPhone 5, aşteptat să fie prezentat purtând numele iPhone 5S. În schimb varianta ieftină iPhone 5C ar putea urma exemplul dat de tableta iPad Mini, punând la dispoziţie o configuraţie bazată pe hardware de generaţie mai veche şi un ecran mai puţin sofisticat, eventual cu rezoluţie redusă.

Judecând după aspectul capacului din plastic alb ce ar trebui să echipeze spatele noului iPhone ieftin şi ambalajul prezentat, între cele două elemente pare să existe totuşi o legătură. Din păcate în lipsa mai multor informaţii din surse oficiale, imaginea de mai sus trebuie tratată cu o doză mare de scepticism, mai ales că modul de prezentare nu pare să se potrivească stilului vizual folosit în prezent pentru împachetarea şi prezentarea produselor Apple din seria iPhone.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult