O parte dintre specificaţiile Galaxy Note 7, confirmate cu un prim teaser oficial

13.06.2016
O parte dintre specificaţiile Galaxy Note 7, confirmate cu un prim teaser oficial

Un lucru e sigur, seria de telefoane Galaxy Note va avea parte de cea mai mare transformare de până acum, compania sărind peste un număr de generaţie pentru a duce dotările la un nivel şi competitiv, cu riscul ca viitorul Note 7 să fie perceput doar ca o versiune mai mare şi cu stylus inclus a top-ului de gamă Galaxy S7.

Fără a mai lăsa loc de interpretări, Samsung a publicat un nou teaser cu aluzie la existenţa şi a unei versiuni Galaxy Note edge. Prezenţa unui stylus în imagine are menirea de a înlătura orice îndoială referitor la seria smartphone vizată.

Potrivit informaţiilor disponibile până acum, Galaxy Note 7 va veni cu un display de 5,7” bazat pe tehnologia Super-AMOLED Samsung şi va păstra rezoluţia QHD (2560 x 1440 pixeli).

Din detaliile rămase deocamdată neoficiale, se pare că Galaxy Note 7 va fi o versiune mai mare a lui Galaxy S7, cu suport pentru S-Pen şi cu mai multă memorie RAM, lucru care va fi apreciat de către cei care folosesc aplicaţii mai pretenţioase. Chipset-ul Exynos 8890 Octa, care a debutat pe Samsung Galaxy S7 va reveni şi pe Note 6, însă acesta va fi disponibil doar pe anumite modele, în anumite regiuni fiind înlocuit cu Snapdragon 820 de la Qualcomm.

Marea noutate a acestui terminal va fi memoria RAM de 6GB, întrucât camera foto principală de 12MP şi cea frontală de 5MP sunt neschimbate de la S7.

Lansarea telefonului este programată pentru luna septembrie, în perioada convenţiei IFA din Berlin, la fel ca în anii precedenţi.

Galaxy S7 Edge şi iPhone 6s Plus trântite pe ciment – un singur supravieţuitor

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult