OnePlus 2 are acum un preţ mai mic

08.02.2016
OnePlus 2 are acum un preţ mai mic

Nu au trecut decât câteva săptămâni de când OnePlus a scos din ofertă modelul OnePlus 2 cu spaţiu de stocare intern de 16 GB. Se pare însă că această mişcare a fost una strategică, întrucât preţul modelului superior tocmai a coborât. OnePlus 2 devine astfel unul dintre cele mai ieftine smartphone-uri de pe piaţă cu spaţiu de stocare de 64 GB, să nu mai vorbim despre restul specificaţiilor tehnice, comparabile cu smartphone-urile high-end de pe piaţă.

Modelul OnePlus 2 este listat în acest moment la preţul de 345 de euro, egal cu preţul vechiului model de 16 GB care a ieşit din producţie în urmă cu doar câteva zile. Pentru această sumă, la care mulţi producători oferă smartphone-uri cu 8 sau 16 GB spaţiu de stocare, procesoare mid-range şi maximum 2 GB memorie RAM, OnePlus oferă smartphone-uri considerate high-end.

Pentru cei care nu ştiu, OnePlus 2 integrează un chipset Snapdragon 810 v2.1, 4 GB memorie RAM, cameră foto de 13 megapixeli şi display de 5,5” cu rezoluţie Full HD. Mai mult decât atât, acesta este unul dintre puţinele smartphone-uri cu performanţă înaltă de pe piaţă care vin cu locaş pentru două cartele nano-SIM şi cu mufă de încărcare USB Type-C.

Probabil că telefoanele care vor fi lansate în doar câteva săptămâni la Mobile World Congress 2016 vor oferi performanţă superioară, însă vor veni şi cu un preţ cu mult mai mare. OnePlus încearcă însă să atragă publicul cu buget restrâns, care doreşte un smartphone ieftin cu capabilităţi de top. La acest preţ, modelul OnePlus 2 cu greu poate fi depăşit.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult