OnePlus 3 va veni în patru variante. Compania pregăteşte stoc de 1 milion de unităţi

03.06.2016
OnePlus 3 va veni în patru variante. Compania pregăteşte stoc de 1 milion de unităţi

OnePlus pare să ia o serie de decizii foarte bune înaintea lansării lui OnePlus 3. După ce a ieftinit toate modelele de smartphone-uri din oferta sa cu 50 de dolari/euro, compania a decis să renunţe şi la infamul sistem de invitaţii folosit până de curând pentru a putea cumpăra un telefon. OnePlus 3 se lansează fără invitaţii, fiind disponibil pentru comandă din prima zi, iar stocul pare să fie suficient pentru a satisface primul val de comenzi.

Noi zvonuri despre planurile OnePlus afirmă că în prima zi vor fi disponibile un milion de unităţi de OnePlus 3 care vor putea fi cuimpărate. Deşi în trecut am primit informaţii despre două variante ale telefonului cu 4 sau cu 6 GB memorie RAM, se pare că vor exista de fapt patru variante distincte, cu diverse configuraţii. Nu ştim exact care vor fi acestea, însă avem câteva preţuri ordonate crescător, încă neconfirmate de OnePlus.

Conform noilor informaţii, cel mai ieftin OnePlus 3 va porni de la preţul de 2299 yuan (350 de dolari), următorul model va fi 2499 yuan (379 dolari), iar variantele cele mai scumpe vor fi listate la 2699 yuan (410 dolari), respectiv 2799 yuan (425 dolari). În trecut, zvonurile sugerau un preţ mai mic pentru varianta de bază, de 1999 yuan, echivalent cu 310 dolari. Se pare că decizia de a folosi o carcasă metalică pentru a proteja spatele dispozitivului a dus la o creştere semnificativă a preţului. Cu toate acestea, OnePlus 3 va rămâne în continuare cel mai ieftin telelefon care dispune de o configuraţie high-end.

Toate aceste informaţii vor fi confirmate sau infirmate pe data de 12 iunie, când OnePlus va anunţa în mod oficial modelul OnePlus 3.

Citeşte şi OnePlus 3 cu 6 GB memorie RAM dezvăluit de TENAA

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult