OnePlus X disponibil acum la comandă fără invitaţii

29.01.2016
OnePlus X disponibil acum la comandă fără invitaţii

OnePlus s-a remarcat pe piaţa de smartphone-uri prin sistemul ciudat de invitaţii, necesare pentru a putea plasa o comandă pentru unul din dispozitivele sale mobile. Compania chineză a făcut însă eforturi în ultimele luni pentru a putea oferi spre vânzare directă smartphone-uri la un timp cât mai scurt după lansare. După OnePlus One şi OnePlus 2, recentul OnePlus X este acum disponibil pentru comandă fără invitaţii.

Cel mai recent model al companiei, o versiune mai mică a lui OnePlus One, putea fi cumpărat până în prezent doar cu o invitaţie, sau în fiecare zi de marţi, când comenzile erau deschise pentru toată lumea. Se pare că OnePlus a reuşit să renunţe la invitaţii pentru acest smartphone chiar mai repede decât în cazul modelelor precedente. Cu un hardware asemănător cu cel al unui flagship din 2014, micul OnePlus X poate oferi performanţă superioară chiar şi modelelor mid-range din prezent, la un preţ foarte atrăgător pentru cei cu un buget redus.

Odată cu această mişcare, compania a anunţat că preţurile unor accesorii vor fi ridicate, în timp ce ale altora vor scădea. Husele pentru OnePlus X sunt acum cu 20% mai ieftine pentru o perioadă limitată, încurajând astfel noii utilizatori să cumpere şi o protecţie pentru smartphone, în timp ce bateria externă OnePlus PowerBank se scumpeşte la preţul de 18 euro.

În acest moment toate cele trei smartphone-uri OnePlus lansate sunt disponibile pentru comandă directă, însă nu înseamnă că nu se va recurge din nou la comenzile pe baza de invitaţie pentru un nou model. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult