OPPO Find 7 va sosi cu ecran Full HD, Snapdragon 800 şi o baterie impresionantă

OPPO Find 7 va sosi cu ecran Full HD, Snapdragon 800 şi o baterie impresionantă

Pe lângă marile companii precum Huawei, ZTE sau Lenovo, care şi-au făcut intrarea pe piaţa telefoanelor sau tabletelor de câţiva ani buni, în China există nenumăraţi producători de mică anvergură. Unul dintre aceştia este OPPO Digital, care, după ce s-a bucurat de aprecierea modelului Find 5 şi şi-a lansat un magazin online în Europa, intenţionează să ofere ceva şi mai bun.

O actualizare pentru modelul Find 5, viitorul Find 7 va folosi aceeaşi diagonală de 5” a ecranului şi aceeaşi rezoluţie Full HD, însă va oferi o platformă hardware mult îmbunătăţită. Telefonul va folosi soluţia Qualcomm Snapdragon 800, care oferă un procesor quad-core Krait 400 tactat la 2,3 GHz şi un procesor grafic Adreno 330, rivalizând astfel cu modelele de vârf care vor fi lansate în viitorul apropiat de producătorii consacraţi. Conform specificaţiilor preliminare, memoria RAM şi stocarea internă vor rămâne identice: 2 GB, respectiv 32 GB.

Camera foto principală va folosi acelaşi senzor cu rezoluţia de 13 MP, însă camera frontală va oferi un senzor neobişnuit de mare cu o rezoluţie de 8 MP. Mai interesantă este însă actualizarea bateriei: aceasta a crescut de la cei 2500 mAh ai actualului Find 5 la nu mai puţin de 4000 mAh, promiţând o autonomie impresionantă. Preţul plătit pentru aceasta este însă o creştere uşoară a grosimii carcasei, care a ajuns acum la 9,9 milimetri.

Telefonul va fi lansat undeva în ultimul trimestru al acestui an, preţul pentru precomandă fiind în acest moment de 700 de dolari.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News