Pocophone F1, smartphone-ul Xiaomi pentru jocuri, testat cu benchmark-ul GeekBench

Pocophone F1, smartphone-ul Xiaomi pentru jocuri, testat cu benchmark-ul GeekBench

Aşteptat cu un preţ de lansare în jurul sumei de 420 euro pentru modelul cu 6GB RAM şi 64GB stocare, respectiv 460 euro pentru varianta 6GB/128GB, Pocophone F1 ar putea fi o excelentă alternativă pentru pasionaţii de jocuri Android cu buget limitat.

Descris de Xiaomi drept „stăpânul vitezei”, Pocophone F1 nu se lasă cu nimic mai prejos de rivalii săi mai costisitori, cel puţin în privinţa performanţelor afişate.

Astfel, potrivit clasamentului realizat cu ajutorul benchmark-ului GeekBench 4.2, Pocophone F1 este cel mai rapid smartphone cu Android al momentului, în ce priveşte performanţa multi-core.

Doar ediţia cu chipset Exynos a lui Galaxy S9+ reuşeşte să întoarcă balanţa în testul single-core, cu o diferenţă de performanţă net în favoarea chipsetului proiectat de Samsung.

Aşteptat şi în piaţa europeană, Pocophone F1 va avea ca rival modelul Zenfone 5z de la Asus, cele două concurând pentru poziţia de cel mai ieftin smartphone motorizat de chipsetul Snapdragon 845.

În afara chipsetului folosit, mai ştim despre noul smartphone Xiaomi că foloseşte un ecran de 5.99” cu rezoluţie FHD+ (1080 x 2160 pixeli), acumulator de 4000 mAh, cameră frontală de 20MP şi dispune de senzor infraroşu pentru funcţia de recunoaştere facială.

Xiaomi ar putea dezvălui Pocophone F1 în data de 22 august.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult