Prima imagine cu BlackBerry 10 Superphone?

01.02.2012
Prima imagine cu BlackBerry 10 Superphone?

Cei care au urmărit ştirile recente despre RIM, compania din spatele terminalelor BlackBerry sunt la curent cu situaţia în care se află aceasta. Scăderea cotei de piaţă la nivel global a avut mai multe cauze, iar noua schimbare la nivel de conducere nu se anunţă foarte promiţătoare. RIM are nevoie de un suflu proaspăt, în condiţiile în care utilizatorii preferă sisteme de operare precum Android şi iOS. Speranţele lor stau acum în viitorul sistem de operare BlackBerry 10 şi în terminalele ce-l vor rula.

Un posibil terminal de top ce rulează BlackBerry 10 OS

Dacă imaginea de mai sus reprezintă un viitor model de top BlackBerry, atunci cu siguranţă că RIM mai are o şansă. Telefonul aduce foarte mult cu modele populare de pe piaţă şi este foarte posibil să aibă un ecran mai mare de 4”. Pentru unii, el este ca o tabletă PlayBook mai mică.

Acesta pare să fie BlackBerry London

Se zvoneşte că BlackBerry ne va încânta anul acesta cu cel puţin trei terminale ce rulează BlackBerry 10. Cu nume de cod London, Laguna şi Lisbon, ultimele două sunt destinate pieţei americane, iar primul va ajunge în Marea Britanie. În ceea ce priveşte hardware-ul se pare că sunt în teste chipset-uri TI şi Qualcomm cu procesoare dual core la 1,5 GHz. Aşteptăm mai multe detalii la MWC 2012, la sfârşitul acestei luni.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News