Primele imagini cu Lumia 730, un model din gama intermediară cu cameră foto frontală de 5 MP

08.08.2014
Primele imagini cu Lumia 730, un model din gama intermediară cu cameră foto frontală de 5 MP

Microsoft a lansat deja noul vârf de gamă Lumia 930 şi modelele inferioare Lumia 530 şi Lumia 630, utilizatorii aşteptând acum completarea poziţiilor intermediare. De terminalele cu nume de cod Superman şi Tesla am auzit deja şi ştim că lansarea lor va avea loc în viitorul apropiat, iar acum este rândul primului dintre acestea două să apară în primele imagini neoficiale.

Urmând să fie un urmaş al modelului Lumia 720, viitorul terminal de la Microsoft va purta probabil numele Lumia 730 şi se va încadra în aceeaşi gamă intermediară ca predecesorul său. Spre deosebire de acesta însă, Superman va folosi o cameră foto frontală cu senzor de 5 MP şi va încerca să atragă amatorii de selfies.

Conform informaţiilor neconfirmate care se vehiculează în acest moment, viitorul produs Lumia va folosi un ecran cu diagonală de 4,7” cu rezoluţie HD, un procesor quad-core cu o frecvenţă de 1,2 GHz, 1 GB de memorie RAM, 8 GB de memorie internă şi o baterie cu o capacitate de 2000 mAh. La fel ca Lumia 720, noul Superman va oferi o cameră foto principală cu o rezoluţie mai puţin întâlnită: 6,5 MP.

Imaginile ne arată că viitorul terminal Lumia va folosi Windows Phone 8.1 GDR1 şi o actualizare care nu are încă o denumire finală, ci doar un nume de cod. Aceasta va fi cea de-a patra actualizare din seria Amber, Black şi Cyan, însă noutăţile conţinute de aceasta sunt momentan necunoscute.

Acum o săptămână, un zvon a afirmat că Superman (Lumia 730) şi Tesla (Lumia 830) se apropie cu repeziciune de data lansării, Stephen Elop prezentând deja unor angajaţi Microsoft versiunile finale ale acestora.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News