Noi imagini cu Samsung Galaxy Alpha

04.08.2014
Noi imagini cu Samsung Galaxy Alpha

Până acum am primit cam toate informaţiile pe care ni le doream pe căi neoficiale despre noul Samsung Galaxy Alpha, însă nu am avut la îndemână un set de imagini clare cu telefonul. Ei bine, chinezii nu ne dezamăgesc. Uutilizatorul „darrthvader” de pe reţeaua de socializare chineză Weibo a publicat un set complet cu noul terminal Samsung în toată gloria sa.

Este prima dată când putem vedea Galaxy Alpha în varianta sa albă, dar şi prima dată când putem studia telefonul din toate unghiurile posibile. Partea din faţă este în mare parte neschimbată faţă de ceea ce am văzut în trecut, însă pe partea din spate putem vedea lipsa logo-urilor LTE din pozele mai vechi.

Samsung Galaxy Alpha White

Vedem pentru prima dată şi imagini din lateral, care dezvăluie o construcţie neobişnuită pentru Samsung. Marginile metalice par a fi tăiate la 45 de grade, ca şi în cazul dispozitivului concurent de la Apple, însă putem vedea şi o sclipire la capitolul design, cu un model uşor lăţit sus şi jos. Butonul de power este poziţionat pe partea din dreapta, iar cele de volum pe stânga.

Săptămâna trecută am aflat şi ce hardware a integrat Samsung în noul său „iPhone Killer”, specificaţiile incluzând un procesor Exynos Octa5433, 2 GB RAM, 32 GB stocare internă şi cameră foto de 12 megapixeli.

Samsung Galaxy Alpha White: laterale

Ultimele informaţii despre data de anunţ a lui Samsung Galaxy Alpha sugerează că vom afla detalii oficiale despre acesta pe 13 august.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult