Galaxy Note 5 şi S6 Edge Plus, surprinse în noi imagini neoficiale

Potrivit informaţiilor circulate din surse apropiate companiei sud-coreene, Samsung face ultimele pregătiri pentru dezvăluirea unui nou phablet cu dotări de top, evenimentul urmând să aibă loc în cursul lunii august. Alături de Galaxy Note 5, Samsung ar putea dezvălui şi o versiune supradimensionată a telefonului Galaxy S6 Edge.

Surprins într-o serie de imagini nu tocmai clare, Galaxy S6 Edge Plus se prezintă cu un design asemănător modelului deja lansat, diferit doar prin folosirea unui ecran mai mare.

Fără prea multă inovaţie la partea de design, Galaxy Note 5 se aseamănă cu origijnalul Galaxy S6, afişând suprafeţe din sticlă şi metal, respectiv aceleaşi linii pentru antenă dispuse pe spatele carcasei. Singura diferenţă notabilă este dată de colţurile mai puţin rotunjite, restrânse pentru a face loc ecranului cu diagonală 5,67˝.

Potrivit listei neoficiale cu specificaţii, Galaxy Note 5 dispune de un procesor şi mai rapid decât modelul S6, ajutat cu 4GB memorie RAM şi un acumulator de capacitate mărită.

Din păcate imaginile furnizate nu confirmă (dar nici nu infirmă) zvonurile cum că Samsung ar fi renunţat la includerea unui slot microSD şi acumulator detaşabil pentru modelul Note 5. 

închide
Pasionat de gadgeturi? Şi noi!
Vrei să primeşti primul cele mai noi ştiri despre gadgeturile care îţi îmbunătăţesc viaţa zilnic?
Abonează-te la newsletter-ul Go4it şi fii sigur că eşti la curent cu tot ce e nou în IT&C.
Nu uita să-ţi verifici adresa de e-mail şi să confirmi abonarea printr-un click pe link-ul din mail-ul primit .
Sunt deja abonat