Galaxy S10 apare în noi imagini, confirmând includerea unui portofel de criptomonede

24.01.2019
Galaxy S10 apare în noi imagini, confirmând includerea unui portofel de criptomonede

Posesorii de telefoane Galaxy S10 vor putea face uşor tranzacţii în Ethereum şi alte monede virtuale bazate pe tehnologia blockchain, folosind smartphone-ul ca portofel de criptomonede.

Depreciate pe toată durata anului 2018, cu până la 90% din valoarea atinsă în perioada de vârf din decembrie 2017, monedele virtuale încă nu dau semne reale de revenire, părând că publicul şi-a pierdut definitiv interesul faţă ce acest subiect. Starea generală de apatie ar putea fi însă doar temporară, Samsung considerând tehnologia blockchain suficient de valoroasă pentru a include un portofel de monede virtuale şi pe modelul flagship Galaxy 10.

Potrivit imaginilor furnizate, utilizatorii Galaxy S10 vor avea opţiunea să importe pe telefon un portofel virtual deja existent, sau să seteze un nou portofel de criptomonede direct de pe telefonul mobil. Momentan, versiunea de firmware instalată pe exemplarul Galaxy 10 încă nelansat confirmă prezenţa suportului pentru un singur tip de criptomonedă – Ethereum.

Din punct de vedere al dotărilor hardware, imaginile confirmă prezenţa unei perforaţii în colţul dreapta-sus al ecranului, aplicată pentru a face loc camerei  frontale. Unele dintre versiunile Galaxy S10 vor avea sistem dual camera şi la partea din faţă, perforaţia ecranului având o formă ovală.

Ultimele zvonuri descriu şi prezenţa unui sistem de încărcare wireless care poate funcţiona în sens invers, telefoanele Galaxy S10 devenind staţii de încărcare wireless pentru alte dispozitive.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult