Samsung face o nouă gafă: a postat din nou pe Twitter folosind un iPhone

13.12.2018
Samsung face o nouă gafă: a postat din nou pe Twitter folosind un iPhone

Samsung nu pare să îşi echipeze echipele care se ocupă de conturile sale de social media la nivel mondial cu telefoane Galaxy. La doar câteva zile de la ultimul incident de pe contul de Twitter Samsung din Nigeria, publicat de pe un iPhone, şi pe contul Twitter din India apare un articol similar. Cel care a fost vigilent şi a văzut imediat postarea a fost din nou MKBHD (Marques Brownley), faimosul YouTuber pasionat de tehnologie.

Atunci când publici un articol, de orice fel, pe Twitter prin aplicaţia de mobil, serviciul pune în partea de jos a mesajului platforma folosită (iOS sau Android). Astfel, este puţin ciudat atunci când observi că pe contul Samsung apare  mesajul „via Twitter for iPhone”, când însăşi existenţa acelui cont este încercarea de a vinde smartphone-uri Samsung.

Articolul publicat pe contul Twitter India de pe iPhone lăuda chiar funcţiile camerei cvadruple de pe Galaxy A9, demonstrând diferenţele între camerele sale ultra-wide şi standard. Marques Brownley a remarcat primul faptul că cel care a postat nu a folosit un Samsung şi a atenţionat acest lucru pe profilul său. La scurt timp, articolul original a fost eliminat şi nu a mai fost urcat din nou de pe un alt dispozitiv.

Fiind vorba despre India, este curios cum cineva a publicat ceva de acest gen de pe un iPhone, aceste telefoane fiind foarte slab vândute în această regiune. Apple abia recent a decis să îşi stabiliească o fabrică în această ţară, unde construieşte exclusiv modele iPhone SE, cel mai ieftin model de smartphone produs de Apple.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult