Samsung Galaxy A91 primeşte listă preliminară cu specificaţii, indicând performanţe la nivel de Galaxy S10

11.10.2019
Samsung Galaxy A91 primeşte listă preliminară cu specificaţii, indicând performanţe la nivel de Galaxy S10

Listat deja pe site-ul Samsung, Galaxy A91 va fi al doilea model smartphone compatibil cu adaptorul AC de 45W propus utilizatorilor ca accesoriu opţional, după Galaxy Note 10. Dar surprizele plăcute nu se opresc aici, restul configuraţiei promiţând un nivel de performanţă comparabil Galaxy S10, la preţul unui telefon din gama mid-range.

Potrivit listei preliminare cu specificaţii dezvăluită de specialiştii în zvonuri SamMobile, Galaxy A91 vine echipat cu chipsetul Snapdragon 855 de la Qualcomm, ajutat cu 8GB memorie RAM şi 128GB memorie internă. La fel ca modelul Note 10, Galaxy A91 vine echipat cu slot microSD, suportând capacităţi de până la 512GB.

În combinaţie cu tehnologia Super Fast Charging 2.0, acumulatorul de 4500mAh va oferi atât autonomie peste medie, dar şi timpi de aşteptare foarte reduşi la reîncărcare. Totuşi, nu este clar dacă Samsung va alege să includă adaptorul AC de 45W în pachetul cu accesorii, sau va lăsa utilizatorii să îl comande separat la preţul de 49.99 dolari.

Fără îndoială, piesa de rezistenţă pentru Galaxy A91 va fi ecranul Super AMOLED Infinity-U de 6.7”. Decupat după modelul „picătură” la partea de sus, acesta va face loc unei camere frontale de 32MP, cu lentile de tip f/2.2 pentru sensibilitate crescută la lumină.

La partea din spate vom găsi o cameră principală de 48MP asistată cu stabilizare optică şi acompaniată încă două module: o cameră ultra-wide cu rezoluţie 12MP şi cameră de 5MP pentru aplicarea efectelor de profunzime.

Lista dotărilor este completată cu modul NFC, conectivitate Bluetooth 5.0, senzor de amprente sub ecran şi port USB-C.

La partea de software, Samsung va livra versiunea Android 10 adaptată cu interfaţa One UI 2.1. Aceasta aduce noutăţi precum interfaţă full-screen cu navigare prin gesturi, interfaţă refăcută pentru aplicaţia de captură şi funcţie integrată pentru captură ecran. Alte îmbunătăţiri vizează pachetul de aplicaţii Samsung preinstalate: Calendar, Contacts, Internet, Reminder şi My Files.

Potrivit sursei citate, Samsung plănuieşte să lanseze o variantă a modelului Galaxy A91 înainte de finalul acestui an, cu destinaţia unor pieţe de desfacere prioritare precum cea din India. Foarte asemănător la partea de hardware, dispozitivul ar urma să primească însă ediţia Android 9 Pie şi o versiune mai veche a interfeţei One UI, Samsung păstrând restul „bunătăţilor” pentru lansarea globală a telefonului.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult