Samsung Galaxy Alpha: specificaţii complete şi o promovare timpurie în Rusia

11.08.2014
Samsung Galaxy Alpha: specificaţii complete şi o promovare timpurie în Rusia

Despre Galaxy Alpha, telefonul Samsung care va răspunde criticilor anumitor utilizatori şi va oferi o carcasă fabricată parţial din metal, ştim deja aproape tot ce este de ştiut. O planşă de prezentare confirmă detaliile hardware ale acestui viitor terminal, iar câteva imagini făcute în cazul unui eveniment din Rusia ne spune face să credem că lansarea lui este iminentă.

Provenind din Brazilia, planşa de prezentare pare un material promoţional şi oferă toate detaliile pe care voiam să le ştim despre acest terminal. Conform acestui material, Galaxy Alpha va oferi un ecran AMOLED cu rezoluţie de 1280 x 720 pixeli şi diagonală de 4,7”. Telefonul va folosi o platformă hardware Exynos 5 Octa cu frecvenţe de 1,8/1,3 GHz, 2 GB de memorie RAM şi memorie internă de 32 GB şi 64 GB. În mod surprinzător pentru Samsung, slotul MicroSD lipseşte.

Samsung Galaxy Alpha va oferi o cameră foto principală cu senzor de 12 MP şi o cameră foto frontală 2,1 MP. La fel ca Galaxy S5, acesta va oferi un senzor pentru puls şi unul pentru amprente. Telefonul va oferi conectivitate 4G şi un conector Micro USB 3.0. Bateria va avea o capacitate de 1860 mAh, însă este marcată ca TBA (To Be Announced) şi este posibil să sufere modificări.

Conform zvonurilor anterioare, Galaxy Alpha ar urma să fie anunţat pe data de 13 august. Această informaţie nu este confirmată încă, însă Samsung a organizat un eveniment la Moscova în cadrul căruia a fost prezent şi un banner cu viitorul terminal, ceea ce ne face să credem că până la anunţul oficial nu ar trebui să mai treacă prea multă vreme.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News