Samsung se pregăteşte să lanseze telefonul Galaxy J1, primul membru al noii sale game inferioare

13.01.2015
Samsung se pregăteşte să lanseze telefonul Galaxy J1, primul membru al noii sale game inferioare

Samsung a completat de curând noua gamă de terminale Galaxy A cu modelul A7 şi a anunţat primele două telefoane Galaxy E, însă sud-coreenii vor aduce pe piaţă în acest an şi o gamă inferioară numită Galaxy J. Cel mai mic membru al acestei familii se pare ca va fi Galaxy J1, acesta fiind subiectul unei serii de imagini neoficiale.

Spre deosebire de gamele Galaxy A şi Galaxy E, care folosesc un design nou inspirat din cel care a debutat odată cu Galaxy Alpha, noul Galaxy J1 este foarte apropiat de vechiul şi arhicunoscutul design Samsung. Acest aspect nu este prea încurajator, însă Galaxy J va fi o gamă inferioară, deci nu putem pretinde prea multe artificii de design şi construcţie.

Galaxy J1 va oferi un ecran LCD cu diagonală de 4,3” cu rezoluţie de 800 x 480 pixeli şi va fi motorizat de un procesor Marvell PXA1908, o soluţie quad-core Cortex-A53. Aceste specificaţii vor fi completate de 1 GB de memorie RAM, 8 GB de memorie internă extensibilă şi o baterie cu o capacitate de 1850 mAh.

Telefonul mai oferă două camere foto cu senzori de 5 şi 2 MP în cazul versiunii cu modem LTE, respectiv 5 MP şi 0,3 MP în cazul celei cu modem 3G. Acesta va fi oferit atât în versiuni standard cât şi Dual SIM.

În acest moment, data de lansare şi preţul viitorului terminal Samsung Galaxy J1 sunt necunoscute, însă zvonurile afirmă că acesta va fi anunţat oficial la jumătatea acestei luni. Undeva către finalul anului trecut, Samsung a afirmat că îşi va reduce portofoliul de produse în cursul acestui an pentru a rezolva problemele de performanţă financiară, însă până acum compania nu pare să fie renunţat la vechea strategie de inundare a pieţei.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News