Samsung W2019 apare într-un clip video. Este un telefon clamshell inspirat de Note9

22.10.2018

În ultimii câţiva ani, Samsung a început să livreze smartphone-urile sale de top şi într-o versiune „clamshell” (cu clapetă), însă numai în China. Modelele precedente au fost bazate pe telefoanele Galaxy S7 şi S8, iar noul model W2019 pare să fie inspirat de noul Galaxy Note9, împrumutând hardware-ul şi particularităţile sale de design, adaptate la un format care ne aminteşte de anii ’90.

Noul smartphone Samsung W2019 a apărut recent într-un clip „spion” pe reţeaua de socializare Weibo, fiind astfel vizibil design-ul său exterior din toate unghiurile. Avem de a face cu un dispozitiv cu două ecrane, unul la interior şi unul la exterior, care beneficiază de o construcţie din sticlă şi metal, cât şi de un set complet de butoane „clasice” cu numere.

Pe partea din spate poate fi observat un sistem dual-camera foarte asemănător cu cel de pe Galaxy Note9, acesta fiind încadrat într-un dreptunghi orizontal. Ceea ce nu ştiu mulţi este însă faptul că modelul W2018 de anul trecut, a fost primul smartphone Samsung care a fost livrat cu o cameră foto cu diafragmă variabilă , f/1.5-2.4, funcţie pe care am văzut-o apoi pe Galaxy S9 şi recent pe Note9. Există posibilitatea ca hardware-ul lui W2019 să ne ofere câteva detalii despre noul S10, însă momentan nu ştim foarte multe despre ceea ce oferă acest model la interior.

Galerie foto

Putem presupune însă că acesta va fi echipat cu un hardware similar cu celelalte modele de top ale companiei din 2018, adică chipset Snapdragon 845 (versiunile din China sunt întotdeauna echipate cu chipset-uri Qualcomm), 6 GB RAM, 128 GB stocare şi probabil că un cititor de iris, pentru funcţia de recunoaştere facială Intelligent Scan.

Lansarea lui Samsung W2019 este aşteptată în curând, cel mai probabil înainte de finalul anului.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult