Sony Ericsson Naite – ecologic şi rapid pe Internet

Sony Ericsson Naite – ecologic şi rapid pe Internet

Noul telefon Sony Ericsson Naite, unul dintre pionierii proiectului GreenHeart (alături de C901 GreenHeart), te ajută la organizarea de zi cu zi într-o manieră ecologică. Telefonul este construit din plastic reciclat iar pachetul de bază al noului Naite va conţine un încărcător cu consum redus de energie, primul de acest gen introdus pe piaţă. La fel ca şi în cazul lui C901 GreenHeart, manualul tipărit pe hârtie a fost eliminat şi înlocuit cu unul în format electronic.

Naite este un telefon care te ajută să fii mai organizat atât pe plan profesional cât şi personal, printr-o alegere cu impact redus asupra mediului. A fi ecologic şi a economisi resurse nu înseamnă neaparat un compromis de la stilul de viaţă pe care fiecare utilizator îl adoptă. De aceea, am creat un telefon de calitate, cu caracteristici precum acces de mare viteză la internet prin 3G, desktop Active pentru a ne ajuta utilizatorii să-şi organizeze timpul limitat” a declarat Quentin Cordier, Marketing Business Manager, Sony Ericsson.

Sony Ericsson Naite

Naite include aplicaţia WalkMate care oferă utilizatorilor posibilitatea să compare distanţa parcursă pe jos cu o distanţă similară, parcursă cu maşina. În acest fel, atitudinea ecologică a clienţilor Sony Ericsson poate fi măsurată specific.

Telefonul ecologic Sony Ericsson Naite va fi disponibil pe plan local din Q3 al anului în curs.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News