Sony Xperia acro S – smartphone rezistent la apă şi zgârieturi

30.05.2012
Sony Xperia acro S - smartphone rezistent la apă şi zgârieturi

Sony Xperia acro S se alătură liniei de telefoane Xperia, venind cu un ecran de foarte bună calitate şi cameră foto performantă, adăpostite într-o carcasă ce oferă protecţie în condiţii de utilizare neprielnice echipamentelor electronice obiţnite.

Xperia acro S este echipat cu un ecran HD Reality display de 4.3 inch, ce suportă rezoluţia 1280×720 pixeli. Protejat cu un scut din sticlă minerală rezistent la zgârieturi şi ciobire, ecranul prevăzut cu tehnologie wet finger tracking permite utilizarea interfeţei touch chiar şi cu degetele ude, la fel ca frăţiorul Sony Ericsson Xperia active.

Carcasa este realizată conform specificaţiilor IP57, îndeplinind cerinţe stricte cu privire la protecţia oferită împotriva prafului şi umezelii. Astfel , Sony Xperia acro S poate fi scufundat în apă de până la 1 metru, unde va rezista până la 30 minute fără a risca daune permanente.

Sony Xperia acro S

La nivel hardware, Xperia acro S este bazat pe un chipset dual-core cu nucleu Snapdragon la 1.5 GHz, ajutat de 1 GB memorie RAM. Memoria internă totalizează 16 GB, din care aproximativ 11 GB sunt disponibili pentru utilizator. Lista dotărilor mai cuprinde un receptor GPS compatibil GLONASS, modul NFC pentru plăţi electronice şi o ieşire HDMI.

Pe partea de multimedia, Xperia acro S are de oferit o cameră foto de 12 MP, cu senzor Exmor R şi lentile cu apertură F2.4. În afară de poze, camera foto suportă şi filmare la rezoluţie 1080p. Pentru apeluri video şi funcţia Face Unlock avem la dispoziţie şi o cameră frontală cu rezoluţie 1.3 MP, ce suportă captură video la rezoluţie 720p.

Sony Xperia acro S

Sony Xperia acro S este oferit în variante roz, negru şi alb. Din păcate preţul de achiziţie nu a fost încă dezvăluit..

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult