Specificaţiile Moto Z2, Moto Z2 Play şi Moto E4 – confirmate cu noi imagini de prezentare

30.05.2017
Specificaţiile Moto Z2, Moto Z2 Play şi Moto E4 - confirmate cu noi imagini de prezentare

Aşteptate pentru lansare în scurt timp, noile telefoane din gama Moto Z2 au fost surprinse în noi imagini care par să confirme o parte dintre specificaţiile menţionate în zvonurile de până acum.

Privit din spate, faţă şi lateral, noul Moto Z2 vine echipat cu blitz dual-LED instalat deasupra ecranului şi o cameră foto principală delimitată cu o protuberanţă de formă circulară, al cărei rol este de a păstra compatibilitatea cu gama de accesorii MotoMods. La partea inferioară poate fi observat conectorul USB-C, dar nu şi cel pentru căşti de tip jack 3.5mm, absent şi la predecesorul Moto Z.

Moto Z2 Play se prezintă cu acelaşi design general ca şi versiunea mai costisitoare Moto Z2, afişând un senzor de amprentă cu formă ovală sub ecran, respectiv blitz dual-LED deasupra ecranului. De data aceasta, conectorul USB-C este secondat de o ieşire pentru căşti, prezentă pe latura opusă a carcasei.

Cel mai accesibil dintre cele trei, Moto E4 foloseşte conector microUSB pentru alimentare şi ieşire pentru căşti de tip jack 3.5mm. Absenţa protuberanţei în dreptul camerei foto semnalează lipsa compatibilităţii cu accesoriile MotoMods.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult