Toată gama ZenFone 4 apare în imagini de presă pe internet.

16.08.2017
Toată gama ZenFone 4 apare în imagini de presă pe internet.

Acum că avem toate detaliile despre hardware-ul noilor dispositive ZenFone 4, a venit momentul să vedem şi câteva imagini de presă cu patru dintre modele, în toate culorile în care vor fi disponibile. Avem astfel ZenFone 4, ZenFone 4 Pro, şi cele două modele ZenFone 4 Selfie şi Selfie Pro, fără modelul ZenFone 4 Max însă, care a fost deja lansat în Rusia.

ZenFone 4 vine într-un corp realizat din sticlă şi o ramă de aluminiu, asemeni predecesorului său, fiind de data aceasta echipat cu un sistem dual camera, în timp ce senzorul de amprentă s-a mutat sub display. Modelul de bază va fi livrat în trei culori, conform imaginilor: alb, turcoaz şi negru.

Modelul Pro va păstra multe dintre elementele de design ale lui ZenFone 4 standard, însă spatele său va fi realizat în totalitate din metal. Această caracteristică este moştenită de la predecesorul său, ZenFone 3 Deluxe, lansat anul trecut. ZenFone 4 Pro va fi livrat în culorile auriu roze, auriu şi negru.

În cele din urmă, ZenFone 4 Selfie, modelul cu două camere foto frontale, este realizat din metal şi beneficiază de trei opţiuni de culoare: roşu, auriu şi negru. Pe de altă parte ZenFone 4 Selfie Pro, un model superior, echipat cu senzori foto mai performanţi va păstra aspectul general al lui Selfie, însă va fi livrat în patru opţiuni de culoare: negru, verde, auriu roze şi auriu.

ASUS va ţine un eveniment de prezentare pe 19 august, unde sunt aşteptate detaliile oficiale complete despre aceste dispozitive. Sursa acestor imagini este Evan Blass, care a prezentat în trecut detalii despre multe alte smartphone-uri înainte de lansare. 

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult