Un Samsung Galaxy S III a explodat în buzunarul unui utilizator

09.07.2013
Un Samsung Galaxy S III a explodat în buzunarul unui utilizator

Smartphone-ul Samsung Galaxy S III a fost foarte popular anul trecut şi a ajuns în buzunarul multor utilizatori. Nu se poate spune că a fost un telefon cu probleme. Au fost unele incindente neclare în legătură cu el, dar nu a avut o reputaţie rea. Ultimul incindent a fost în urmă cu câteva luni, când bateria smartphone-ului a început să se încingă foarte tare în buzunarul unui utilizator. S-a demonstrat ulterior că terminalul fusese udat şi apoi uscat la microunde.

Samsung Galaxy S III este un telefon cu o reputaţie bună

În cazul de faţă, un Samsung Galaxy S III a explodat în buzunarul unei elveţience, producându-i arsuri de gradul trei pe coapsă. Ca şi în alte ocazii, de vină a fost bateria, singura componentă ce poate lua foc sau exploda. Fanny Schlatter, persoana care a păţit acest incident neplăcut, a declarat că are de câteva săptămâni terminalul, cumpărat de o cunoştinţă. Ea susţine că bateria era originală.

Aşa arată smartphone-ul ce-a provocat incidentul

Reprezentaţii Samsung din Elveţia au intrat imediat pe fir şi încearcă să ia legătura cu elveţianca de 18 ani. Purtătoarea de cuvânt a companiei a spus că va fi demarată o anchetă, iar telefonul va fi trimis cel mai probabil în Coreea pentru a fi examinat. Rănile tinerei sunt destul de serioase şi ar fi putut fi mai grave dacă nu intervenea cineva s-o ajute să depărteze telefonul de corp.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News