(UPDATE) Viitorul Samsung Galaxy S4 mini într-o nouă sesiune foto neoficială

17.05.2013
(UPDATE) Viitorul Samsung Galaxy S4 mini într-o nouă sesiune foto neoficială

UPDATE: Imaginile neoficiale cu Samsung Galaxy S4 mini par să apară din ce în ce mai des. Mai jos găsiţi încă două, inclusiv una cu ecranul principal. Este aproape confirmat faptul că Samsung va folosit pentru S4 mini chipset-ul Exynos 5210 cu procesor dual core la 1,6 GHz. Din păcate vor fi două versiuni, una cu 1 GB RAM pentru reţele 3G şi cea de-a doua cu 2 GB RAM cu suport LTE.

Un detaliu cu capacul lui Galaxy S4 mini

Ecranul principal cu interfaţa binecunoscută


Zvonurile de până acum spun că Samsung Galaxy S4 mini va fi anunţat oficial până la finalul acestei luni. Terminalul a apărut în mai multe poze neoficiale, însă acum îl putem admira într-o nouă sesiune foto, ce nu pare să fi fost comandată de producător. Din punct de vedere al construcţiei, Galaxy S4 mini va fi un Galaxy S4 puţin mai compact. Până şi amplasarea difuzorului a fost păstrată. Texturile carcasei par să fie similare, iar butoanele laterale se află în acelaşi loc. Ne aşteptăm ca ecranul de 4.3” cu rezoluţie de 540×960 pixeli, de tip Super AMOLED să fie atrăgător pentru unii utilizatori. Sunt sigur că cei mai mulţi aşteptau un ecran HD.

Samsung Galaxy S4 mini alături de fratele mai mare

Aşa cum am mai spus, Samsung are un plan destul de clar în legătură cu acest Galaxy S4 mini. Specificaţiile sale nu sunt destul de bune pentru a-i face pe utilizatorii cu resurse mai modeste să renunţe la idea unui Galaxy S4. Ba mai mult, Samsung nu vrea ca Galaxy S4 mini să afecteze nici vânzările vechiului Galaxy S III, ce rămâne încă o opţiune pentru cei ce doresc un smartphone performant. Aşteptăm un anunţ oficial pentru Samsung Galaxy S4 mini în curând şi vom vedea atunci dacă telefonul devine mai atractiv.

Galaxy S4 mini poate fi confundat din spate cu modelul mai mare

Galaxy S4 mini - versiunea cu un singur SIM

Galaxy S4 mini - butonul de sub ecran este puţin diferit

Urmărește Go4IT.ro pe Google News