Versiunea galbenă a carcasei viitorului iPhone 5C

Versiunea galbenă a carcasei viitorului iPhone 5C

După mai multe zvonuri care au rămas neconfirmate, se pare că atât iPhone 5S cât şi iPhone 5C vor debuta pe data de 10 septembrie, atunci când Apple ar trebui să ne arate nu doar schimbările survenite în cadrul popularului său iPhone, ci şi noul model propus pentru piaţa cu putere de cumpărare ceva mai redusă. Până atunci, lista de informaţii, imagini şi filmări neoficiale devine tot mai lungă.

Una dintre sursele care ne-au oferi acces în avans la imagini cu iPad Mini şi cu şaşiul intern al viitorului iPhone 5C, Sonny Dickson a publicat şi o filmare cu carcasa de culoare galbenă a acestui model. Detaliile sunt deja cunoscute de multiplele imagini anterioare, iPhone 5C urmând să aibă o siluetă similară cu cea a modelului curent iPhone 5, o aşezare similară a butoanelor şi jack-ului audio dar şi un design diferit al fantelor pentru difuzor şi microfon.

Filmarea publicată are însă o calitate foarte bună şi, spre deosebire de filmul HD publicat acum ceva vreme, ne arată carcasa din material plastic lucios în stadiul ei final. 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News