iPhone 5S şi iOS 7 vor fi lansate pe 10 septembrie, sperăm că vom vedea şi iPhone 5C

iPhone 5S şi iOS 7 vor fi lansate pe 10 septembrie, sperăm că vom vedea şi iPhone 5C

Conform unei surse anonime citată de AllThingsD, viitorul telefon iPhone va fi dezvăluit pe data de 10 septembrie, ceea ce cu greu ar putea fi numită o surpriză dacă ţinem cont că generaţia anterioară a fost anunţată în aceeaşi perioadă. Ce ar trebui să aşteptăm însă în cadrul acestui eveniment?

Vedeta principală este iPhone 5S, generaţia următoare a telefonului Apple. În acest moment, bursa zvonurilor vehiculează noutăţile unui cititor de amprente care va fi implementat în cadrul butonului Home, apariţia procesorului Apple A7, o cameră foto cu senzor mai mare şi bliţ cu două LED-uri şi o baterie cu o capacitate mai mare. Câte dintre acestea se vor dovedi a fi şi reale, vom afla peste o lună.

Versiunea 7 a sistemului de operare iOS va însoţi în mod sigur lansarea noului telefon. De-a lungul perioadei care a trecut de la prezentarea primei versiuni Beta, acesta a trecut printr-o serie vizibilă de schimbări.

Cea mai interesantă lansare ar putea fi însă cea a mai versiunii mai ieftine a telefonului iPhone. Zvonită de multă vreme şi niciodată confirmată în vreun fel de Apple, acesta se pare că se va numi într-adevăr iPhone 4C, sufixul marcând versiunile coloristice multiple care vor fi disponibile. Zvonurile afirmă că acesta va fi practic un iPhone 5 ambalat într-o carcasă din material plastic, lansarea acestuia urmând să elimine de pe piaţă modelele iPhone 4S şi iPhone 4, care sunt folosite de Apple ca opţiuni cu cost ceva mai scăzut.

Sursa AllthingsD nu a amintit nimic despre tablete, dar acest lucru era de aşteptat, noile iPad-uri fiind anunţate în cadrul unor evenimente separate. 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News