Viitorul telefon LG G3 ar putea oferi un ecran Quad HD şi o carcasă rezistentă la praf sau apă (UPDATE)

Viitorul telefon LG G3 ar putea oferi un ecran Quad HD şi o carcasă rezistentă la praf sau apă (UPDATE)

UPDATE: Rezoluţia afişajului lui LG G3 a fost confirmată de două capturi de ecran. Acestea au 1440×2560 pixeli. Acestea prezintă ecranul pentru deblocare şi meniul Settings. La fel ca în cazul lui LG G2, butoanele sistemului de operare vor fi afişate pe ecran. Conform ultimelor informaţii neoficiale, noul LG G3 va fi anunţat oficial în data de 17 mai.

Capturile ecran ce confirmă rezoluţia viitorului LG G3


Sony a fost prima companie care s-a încumetat să proiecteze o carcasă rezistentă la praf sau apă pentru un telefon menit să ocupe cea mai înaltă poziţie din portofoliul său, aceste caracteristici fiind implementate anterior doar pe modele mid-range sau inferioare deoarece implică şi penalizări de dimensiuni sau greutate. Succesul Xperia Z şi al modelelor ulterioare i-au inspirat pe cei de la Samsung, care au testat piaţa cu Galaxy S4 Active şi apoi au implementat această protecţie şi pe vârful de gamă Galaxy S5, iar zvonurile afirmă că LG va urma acelaşi drum cu viitorul model G3.

Conform publicaţiei sud-coreene ET News, compania LG va folosi o carcasă rezistentă la prag şi apă pentru viitorul său model de vârf G3, compania urmând să se alăture astfel rivalilor Sony sau Samsung. Modelul anterior al companiei s-a făcut remarcat prin forma ergonomică excelentă şi ecranul cu margini înguste, însă rămâne de văzut cum va reuşi LG să păstreze ridicată ştacheta calităţii în aceste condiţii.

Conform unui alt zvon sosit prin intermediul PhoneArena, viitorul terminal G3 va oferi un ecran cu o diagonală de 5,5”, puţin mai mare decât cea a actualului model de vârf G2, însă va face saltul la rezoluţia Quad HD. Dacă acest zvon se va adeveri, G3 va deveni unul dintre puţinele telefoane care oferă un ecran cu o rezoluţie de 2560 x 1440 pixeli. În acest moment, singurul model lansat care oferă un ecran cu rezoluţie QHD este Vivo Xplay 3S, iar Oppo Find 7 se pare că i se va alătura în curând.

Acest ultim zvon afirmă că LG G3 va oferi o cameră foto care va folosi tot un senzor de 13 MP şi că telefonul ar putea fi anunţat undeva la începutul verii, deci cu câteva săptămâni mai devreme decât perioada în care a fost anunţat modelul anterior G2.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News