Vivo anunţă X9s şi X9s Plus, un smartphone prevăzut cu sistem dual camera la partea din faţă

10.07.2017
Vivo anunţă X9s şi X9s Plus, un smartphone prevăzut cu sistem dual camera la partea din faţă

Producător cu activitate mai ales în pieţele asiatice şi India, Vivo împrospătează populara serie X9 de telefoane cu Android, crescând autonomia bateriei şi oferind alte dotări cum ar fi un sistem dual-camera optimizat pentru selfie-uri.

Cu preţ începând de la 440 dolari, Vivo X9s Plus păstrează designul inspirat de seria iPhone, însă pune camera foto cu rezoluţie 20MP + 5MP la partea din faţă, ajutând obţinerea de portrete mai expresive prin aplicarea unor efecte de imagine disponibile până de curând doar posesorilor de aparate foto DSLR. În schimb, la partea din spate găsim o cameră foto cu un singur senzor de 16MP, optimizat pentru sensibilitate crescută în condiţii de lumină slabă.

Interfaţa Android Nougat este redată pe suprafaţa unui ecran AMOLED cu rezoluţie Full HD, întinsă pe o diagonală de 5.85”. Încadrat la gama premium, X9s Plus dispune de 4GB memorie RAM şi 64GB memorie internă, senzor de amprente poziţionat sub ecran şi acumulator de 4015 mAh.

Modelul standard Vivo X9s păstrează sistemul dual camera folosit la aplicarea de efecte bokeh, blurând fundalul imaginii, însă reduce dimensiunea ecranului şi capacitatea bateriei.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult