Vivo ar putea pregăti „Waterdrop”, un telefon fără butoane sau port-uri de încărcare

11.01.2019
Vivo ar putea pregăti „Waterdrop”, un telefon fără butoane sau port-uri de încărcare

Vivo a demonstrat anul trecut că nu este un simplu producător de telefoane ieftine care activează în China, ci poate deveni un lider al pieţei la capitolul inovaţie. După lansarea primului dispozitiv cu senzor de amprentă în display şi a primului dispozitiv cu ecran complet pe partea din faţă, fără notch, compania încă explorează noi tehnici de design, care să ţină telefoanele sale înaintea concurenţei. Cel mai nou dispozitiv de acest fel de la Vivo poartă momentan numele de „Waterdrop” şi pare a fi un dispozitiv realizat în întregime din sticlă.

Momentan nu ştim foarte multe despre dispozitivul numit „The Waterdrop”, însă conform Ice universe, un „leaker” cu renume în industrie, care a oferit detalii în trecut despre multe alte telefoane înainte ca acestea să fie prezentate oficial, acesta va fi un telefon care va schimba percepţia utilizatorilor despre ce este un smartphone.

Se pare că design-ul lui Waterdrop va fi atât de diferit faţă de ceea ce am primit până în prezent de la producătorii consacraţi, încât este greu de imaginat cum arată înainte să vedem produsul finit. Ice universe îşi susţine declaraţiile cu două imagini care par a fi detalii ale unui colţ al telefonului atât din faţă, cât şi din lateral. Dispozitivul pare să fie realizat dintr-o singură bucată de sticlă curbată pe toate părţile, asemeni unei bijuterii strălucitoare.

Deja există speculaţii bazate pe aceste imagini care spun că Waterdrop ar putea fi primul telefon de pe piaţă care nu este echipat nici cu butoane fizice şi nici cu port-uri externe. Încărcarea ar putea fi realiată exclusiv prin inducţie, în timp ce toate interacţiunile cu telefonul se realizează prin atingeri ale suprafeţelor capacitive.

Ice universe spune că The Waterdrop va fi prezentat „în curând”, însă următorul eveniment important pentru piaţa de smartphone-uri este Mobile World Congress, care are loc la sfârşitul lunii februarie (25-28).

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult