Xiaomi Mi MIX 2s cu decupaj în display apare într-un clip video [VIDEO]

09.03.2018
Xiaomi Mi MIX 2s cu decupaj în display apare într-un clip video [VIDEO]

În ultimii doi ani, producătorii de smartphone-uri au început să urmărească eliminarea marginilor din jurul ecranului, cu diferite abordări, mai mult sau mai puţin plăcute din punct de vedere estetic. Seria Mi MIX de la Xiaomi a pornit această cursă, iar tot aceasta pare să adopte un design interesant, cu un decupaj într-un loc unic. Mi MIX 2S pare să renunţe la un colţ al ecranului, unde găzduieşte camera frontală. Aceasta nu este prima dată când aflăm informaţii despre acest lucru, dar e prima oară când vedem telefonul în libertate, într-un clip video.

O unitate de Xiaomi Mi MIX 2S pare să fi scăpat din fabricile producătorului şi fix în mânile unui utilizator care nu s-a ferit să filmeze telefonul şi să publice clipul pe internet. Acesta pare să fie echipat cu un ecran care se întinde pe întreaga suprafaţă frontală a dispozitivului, singurul punct lipsă fiind colţul din dreapta-sus al display-ului, unde este amplasată camera frontală.

Având în vedere că Mi MIX 1 şi Mi MIX 2 poziţionau camera frontală în partea de jos a dispozitivului, necesitând rotirea întregului telefon pentru un apel video sau un selfie, mutarea camerei este un mare plus. Desigur, decupajul din display nu este tocmai fericit, însă până când camerele vor putea fi amplasate sub acesta, sunt un compromis necesar.

Alte companii precum Vivo sugerează ascunderea camerei în interiorul telefonului, aceasta urmând să iasă automat doar atunci când este nevoie, însă un sistem mecanic de acest gen este scump de produs şi se poate strica mai repede decât o cameră normală.

Alte leak-uri referitoare la Mi MIX 2S sugerează o cameră pe muchia de jos a dispozitivului, într-o poziţie centrală. Vom afla mai multe despre noul flagship Xiaomi în viitorul apropiat, întrucât Mi MIX 2S este aşteptat pentru lansare în viitorul foarte apropiat.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult