Xiaomi Redmi Note 5 ar putea fi un smartphone cu ecran „fără margini”

09.10.2017
Xiaomi Redmi Note 5 ar putea fi un smartphone cu ecran „fără margini”

Aşteptat să fie versiunea mai mare şi mai bine dotată a lui Redmi Note 5a, modelul Redmi Note 5 ar putea fi primul smartphone Xiaomi cu design bezel-less, al cărui ecran domină partea din faţă a carcasei.

Potrivit ultimelor zvonuri, dispozitivul foloseşte un ecran cu rată de aspect 18:9 şi diagonală 5.5”. Configuraţia are la bază chipsetul Qualcomm Snapdragon 660 sau alternativa MediaTek Helio P25 (în funcţie de versiune), ajutat cu 3GB sau 8GB memorie RAM. Carcasa din metal şlefuit adăposteşte un acumulator de 4000 mAh.

Imaginile a căror autenticitate nu a putut fi confirmat mai arată prezenţa unui sistem dual-camera (16MP+5MP), senzor de amprente şi cameră frontală (13MP). Mai avem un conector USB-C la partea de jos şi ieşire pentru căşti deasupra ecranului. Tot acolo poate fi întrezărit transmiţătorul infraroşu, util împreună cu aplicaţia pentru telecomandă. Lista dotărilor este completată cu tehnologia QuickCharge 3.0, asigurând încărcarea rapidă a acumulatorului.

Xiaomi Redmi Note 5 ar urma să fie disponibil pentru aproximativ 155 euro în varianta cu 3GB RAM / 32GB memorie internă, 180 euro pentru modelul cu 4GB  RAM şi 195 euro pentru saltul la 64GB memorie.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult