Zenfone Pegasus 3: un nou mid-range ASUS cu baterie mare pentru piaţa din China

16.06.2016
Zenfone Pegasus 3: un nou mid-range ASUS cu baterie mare pentru piaţa din China

Noua gamă de smartphone-uri de la ASUS, Zenfone 3, abia a fost dezvăluită în cadrul Computex, însă va mai dura puţin până când vom putea găsi aceste modele în magazinele din Europa. Compania continuă însă să îşi extindă oferta de telefoane mobile, anunţând un nou dispozitiv dedicat pieţei din China. Acesta se numeşte Zenfone Pegasus 3 şi se va lansa foarte curând, la un preţ accesibil, cu mult sub cel al seriei Zenfone 3 anunţată pentru pieţele vestice.

Zenfone Pegasus 3 pare să fi eun smartphone mid-range premium, construit pe baza modelelor Zenfone 3. Acesta este echipat cu un chipset quad-core MediaTek MT6737 la 1,3 GHz, display LCD de 5,2” cu rezoluţie HD (1280 x 720 pixeli), variante cu 2 GB RAM şi 16 GB stocare sau 3 GB RAM şi 32 GB stocare şi acumulator generos de 4100 mAh. Toate variantele vor integra un locaş pentru carduri microSD, cât şi camere foto de 13, respectiv 5 megapixeli.

Alte caracteristici interesante sunt existenţa a două locaşuri pentru cartele SIM, LTE, conexiune wireless 802.11n, Bluetooth 4.0, senzor de amprentă şi carcasă integral realizată din aluminiu. Sistemul de operare pre-instalat este Android 6.0, peste care a fost aplicată interfaţa proprietară ASUS, Zen UI 3.0.

Deşi nu este clar dacă acest model va ajunge cândva şi în vest, este posibil ca ASUS să lanseze o variantă aliniată la brandingul Zenfone 3 cu hardware similar. Judecând după hardware-ul intern, acesta s-ar putea încadra perfect în linia de dispozitive Zenfone Max.

Zenfone Pegasus 3 se va lansa în China la preţul de 1300 yuan (200 dolari) pentru varianta cu 2 GB memorie RAM şi 1500 yuan (230 dolari) pentru cea cu 3 GB memorie RAM.

Citeşte şi Modelele Zenfone 3 Standard, Deluxe şi Ultra au fost dezvăluite. Ţintesc spre mid-range premium şi high-end

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult