ZTE Geek – ecran HD de 5 inch, Jelly Bean şi un CPU Intel ultra-rapid

10.04.2013
ZTE Geek - ecran HD de 5 inch, Jelly Bean şi un CPU Intel ultra-rapid

După modelul Grand X IN, ZTE ne prezintă un nou smartphone cu procesor Intel Atom, de două ori mai rapid decât predecesorul său pe partea de CPU şi de trei ori mai rapid la partea de GPU.

ZTE Geek

Purtând un nume parcă predestinat, ZTE Geek se doreşte a fi un smartphone ultra-performant şi cu dotări de top, adresat utilizatorilor avansaţi de telefoane Android.

Al doilea model smartphone realizat în jurul procesorului Intel Z2580 (dual-core la 2 GHz), după modelul Lenovo K900, vine echipat cu un ecran HD de 5 inch şi cameră foto de 8 MP. Configuraţia realizată în jurul platformei Intel Clover Trail include 1 GB memorie RAM , 8 GB spaţiu de stocare intern şi slot micro SD pentru expansiune.

Accesul la internet este asigurat prin conexiune 3G HSPA şi reţea Wi-Fi 802.11a/b/g/n, iar pentru conectarea diverselor accesorii avem la dispoziţie conectivitate Bluetooth 4.0.

Lista dotărilor mai cuprinde cameră frontală de 1MP pentru apeluri video, receptor GPS pentru navigare şi acumulator de 2300 mAh cu funcţie de încărcare wireless.

Din păcate în afara imaginilor de prezentare şi lista cu principalele specificaţii, producătorul nu a dezvăluit preţul de comercializare şi nici data de lansare sau regiunile unde noul ZTE Geek va putea fi achiziţionat.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult