ZTE pregăteşte Axon 7 Mini, o versiune mid-range a flagship-ului pentru 2016

27.07.2016
ZTE pregăteşte Axon 7 Mini, o versiune mid-range a flagship-ului pentru 2016

ZTE Axon 7 abia a ajuns pe piaţă de câteva săptămâni, însă compania chineză pregăteşte deja o variantă mai mică a dispozitivului. Este vorba despre ZTE Axon 7 Mini, care va fi echipat cu hardware de medie şi un preţ pe măsură. Designul este similar între cele două modele, diferenţele majore fiind dimensiunile carcasei şi ale display-ului, considerabil mai mici, după cum sugerează şi numele noului smartphone.

Vorbim astfel despre un smartphone cu display Full HD (1920 x 1080 pixeli) de 5,2”, echipat cu un chipset octa-core Snapdragon 617 de la Qualcomm cu procesor la 1,5 GHz, 32 GB spaţiu de stocare, 3 GB memorie RAM şi suport pentru carduri microSD de maximum 128 GB. Spre diferenţă de alte modele din aceeaşi gamă, ZTE Axon 7 Mini vine cu o cameră foto mai performantă, cu senzor de 16 megapixeli pe partea din spate. Camera principală are senzor de 8 megapixeli, iar cei care folosesc două cartele SIM se vor bucura să audă că telefonul oferă suport pentru amândouă.

Construcţia metalică a fost păstrată de pe modelul Axon 7 standard, alături de boxele stereo, modulul NFC şi chiar funcţia Force Touch. Momentan nu există o dată de lansare stabilită pentru lansarea lui Axon 7 Mini, însă de obicei ZTE lansează telefoanele la scurt timp după ce începem să aflăm detalii despre ele. La 300 de dolari, Axon 7 Mini ar putea fi o alegere atractivă pentru cei în căutarea unui smartphone din gama mid-range premium.

Citeşte şi ZTE Axon 7, disponibil oficial şi pe teritoriu european

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult