Panasonic a prezentat noua gamă de produse pentru anul 2013

27.06.2013
Panasonic a prezentat noua gamă de produse pentru anul 2013

Panasonic a prezentat în cadrul unui eveniment de presă ţinut în magazinul Unirea Shopping Centre din Bucureşti, noua gamă de produse pentru anul 2013, compusă din modele de televizoare Smart TV cu tehnologie LED şi plasmă, aparate foto cu tehnologie Mirrorless, aparatură electrocasnică cum ar fi maşini de spălat şi frigidere, cuptoare cu microunde şi aparate de făcut pâine.

Panasonic a lansat noi modele de televizoare Smart TV cu tehnologie LED şi plasmă

Din noua ofertă de aparate foto se fac remarcate modelul Panasonic Lumix TZ40, cu senzor de 18MP şi zoom optic 20X, dar şi modelul Panasonic FT5 adresat pasionaţilor de călătorii, rezistent la şocuri mecanice şi temperaturi extreme, dar şi scufundări în apă până la adâncimea de 13 metri.

Construind mai departe pe fundaţiile gamei de anul trecut, Panasonic a adus funcţii noi şi a perfecţionat gama de televizoare Smart TV, spre a oferi o experienţă mai plăcută pentru toţi utilizatorii. Pentru partea de interacţiune şi conectivitate, Panasonic a dezvoltat aplicaţiile Viera Connect şi Viera Remote 2. Compatibile atât cu dispozitive Apple iOS, dar şi tablete şi telefoane cu sistem Android, noile aplicaţii au menirea să completeze experienţa avută în faţa televizorului oferind acces la toate opţiunile de configurare şi funcţiile televizorului.

Putem ajusta parametrii pentru imagine, trimite fotografii pentru vizionarea pe ecranul televizorului sau viziona filmuleţe YouTube, totul dintr-o interfaţă prietenoasă, perfect adaptată pentru interacţiunea de pe ecranul unei tablete. Suplimentar, putem viziona transmisiuni TV pe ecranul tabletei folosind tunerul TV al televizorului, în timp ce pe ecranul televizorului sunt redate alte programe TV pentru membrii familiei. Folosind un stylus special conceput, cei mici pot desena direct pe ecranul televizorului şi personaliza fotografii, care sunt păstrate apoi în memoria televizorului sau trimise pentru vizionare unei tablete sau telefon mobil.

Adresată unei categorii diverse de utilizatori şi buzunare, noua gamă de televizoare Panasonic cuprinde modele cu diagonale între 19 şi 60 inch, bazate pe tehnologie LED şi plasma.

Noua gamă Panasonic de aparatură electrocasnică şi accesorii pentru bucătărie

Introdusă în premieră pentru România, noua gamă Panasonic de aparate pentru bucătărie include cafetiere, prăjitoare de pâine şi ceainice, iar gama de produse pentru îngrijire personală adaugă în ofertă aparate de bărbierit şi alte produse realizate urmând standarde ridicate de calitate.

Noua gamă Panasonic Lumix

În calitate de important fabricant de becuri, Panasonic intenţionează să-şi extindă activitatea devenind al treilea mare producător ca importanţă în piaţa europeană de becuri. Pentru atingerea acestui scop Panasonic vine cu o ofertă variată de becuri economice, pornind de la cele bazate pe tehnologie CFL (ce vor fi interzise în curând de la comercializare pe teritoriul Uniunii Europene) şi până la becuri transparente cu tehnologie LED. Cu un aspect asemănător becurilor clasice, acestea înlocuiesc filamentul incandescent cu un modul LED instalat în interiorul unui glob transparent.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult