Philips 7303, un televizor accesibil cu funcţii premium

27.04.2018
Philips 7303, un televizor accesibil cu funcţii premium

Philips lansează în România modelul 7303, un televizor ultra slim dotat cu un ecran LED UHD 4K şi tehnologie Ambilight pe 3 laturi, funcţionalitate SmartTV asigurată cu platforma Android TV şi livrat cu o telecomandă prevăzută cu tastatură şi microfon.

Cu ajutorul led-urilor montate pe spatele panoului, televizorul Philips 7303 emană o lumină ambientală care completează acţiunea de pe ecran, folosind pereţii încăperii.

Telecomanda prevăzută cu tastatură înlesneşte utilizarea sistemului de operare Android şi navigarea pe internet, în timp ce microfonul va putea fi folosit la activarea Google Assistant, funcţie ce va fi disponibilă în curând pe mai multe modele Philips. Prin intermediul Google Assistant vor putea fi controlate şi alte dispozitive compatibile cu această funcţie, cum ar fi cele din gama smart home devices.

Philips 7303 dispune şi de funcţia Google Cast, care permite utilizatorului să redea filme, spectacole sau aplicaţii direct de pe telefonul mobil, tabletă sau laptop. Totodată, funcţia screen mirroring facilitează proiectarea ecranului telefonului sau a tabletei direct pe televizorul Philips. Lista dotărilor este completată cu o memorie expandabilă de 16GB.

Cu ajutorul magazinului Google Play, utilizatorii vor avea acces la toate aplicaţiile destinate televizoarelor, cum ar fi Netflix.

Începând cu luna mai, în România vor fi disponibile două modele ale televizorului Philips 7303: de 43” şi 65”.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult