Sony promite un serviciu pentru distribuţia conţinutului 4K pentru televizoarele sale UHDTV

20.11.2012
Sony promite un serviciu pentru distribuţia conţinutului 4K pentru televizoarele sale UHDTV

În cadrul ediţiei din acest an al târgului IFA Berlin, am remarcat trecerea pe un plan secundar a ecranelor 3D, jucătorii de pe piaţa Home Cinema optând să marşeze pe ecranele UHDTV, mai precis pe cele cu rezoluţii 4K.

La acea vreme, întrebarea oricărui vizitator a fost cea a disponibilităţii conţinutului 4K dincolo de impresionantele secvenţe demonstrative de la standuri. Sony, una dintre companiile în ale căror standuri am putut vedea noile modele UHDTV, a anunţat că televizorul Bravia XBR-84X900 va fi însoţit de prima soluţie de distribuţie a conţinutului digital în format 4K.

Compania nu a oferit mai multe detalii, acestea urmând sa fie dezvăluite la începutul săptămânii viitoare, însă putem presupune că este vorba de catalogul Sony Pictures Entertainment, care va fi refăcut treptat pentru noua rezoluţie. Care vor fi titlurile de lansare, preţurile şi regiunile în care serviciul Sony va fi lansat prima dată vom putea afla în curând, însă bariera de 25.000 de dolari, adică preţul de listă al acestui model, este una care va descuraja pe cei mai mulţi dintre noi. Nu-l aşteptaţi oricum de Black Friday.

Sony Bravia XBR-84X900

Urmărește Go4IT.ro pe Google News