Atom este un smartphone foarte mic, dar care vine cu Android 8.1, senzor de amprentă, stocare internă de 64 GB şi cameră de 16 MP

11.06.2018
Compania chineză Unihertz a lansat proiectul Atom pe Kickstarter. Acesta este un smartphone de dimensiuni foarte mici (1,8 x 9,6 x 4,5 cm). În ciuda acestora, telefonul are caracteristici tehnice mai mult decât decente. Atom are un display cu diagonala de 2,45 inci, cu rezoluţie de 432 x 240 pixeli. În interior găsim un procesor octa-core, 4 GB memorie RAM şi capacitate de stocare internă de 64 GB. Bateria are capacitate de 2.000 mAh, iar dispozitivul include cititor de amprentă.

Smartphone-ul este rezistent la praf şi apă (IP68). Mai mult, are camere de 16 MP (principală) şi 8 MP (frontală). Terminalul mai include port USB Type-C, oferă conectivitate 4G şi rulează Android 8.1 Oreo. Unihertz Atom poate fi comandat la preţul de 220 de dolari.

Acest smartphone se va bucura, cu siguranţă, de mare succes în închisori, la fel ca şi modelul Beat The Boss. În India, Atom va avea, probabil, succes pe post de vibrator. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult