Samsung ne propune trei camere foto

12.07.2007
Samsung ne propune trei camere foto

Samsung va comercializa trei camere foto compacte noi începând cu luna august. Toate includ o tehnologie de recunoaştere a feţei subiecţilor care avantajează expunerea şi focusul corecte ale acestora. Practic, aparatul va lua în calcul ca feţele să fie subiectele principale din imagine şi îşi va regla setările pentru ca acestea să iasă clare. De asemenea, comune celor trei echipamente, sunt zoom-ul optic 3x şi diagonala de 2.5” a ecranului.

Primul model este compactul L730 dotat cu un senzor de 7 MP. Poate fi folosit şi pe post de cameră video filmând în rezoluţii de până la 800×592 pixeli. Stocarea se realizează pe carduri SD de maximum 4 GB, cei 16 MB interni fiind prea puţini pentru a fi luaţi în considerare. L730 se descurcă şi în condiţii de iluminare scăzute graţie senzitivităţii ISO 1600 maxime. Cel de-al doilea model este L830 şi diferă de L730 prin senzorul de 8 MP şi aspectul exterior.

L83T este un ultra-compact burduşit cu funcţii ceva mai avansate decât la modelele prezentate mai sus. Senzorul său de 8.2 MP poate efectua şi captură video la rezoluţie maximă 800×592, iar materialul să fie salvat în format MPEG-4, opţiune mai rar întâlnită la camerele foto. L83T include o funcţie de reducere a ochilor roşii, un stabilizator de imagine şi opţiunea Samsung Wise Shot. Aceasta din urmă determină aparatul, ca în condiţii de iluminare scăzute, să efectueze automat două capturi: prima cu stabilizatorul de imagine activat şi a doua cu blitz, iar utilizatorul să o aleagă pe cea care doreşte. Stocarea se efectuează tot pe card-uri SD, intern L83T fiind dotat cu 19 MB.

Preţurile aproximative ale modelelor se vor situa în plaja 700-1.000 lei, cu TVA inclus.

Samsung L730

Samsung L830

Samsung L83T

Urmărește Go4IT.ro pe Google News