O asistentă medicală a fost forţată să îşi dea demisia din cauza unui album publicat pe Facebook

O asistentă medicală a fost forţată să îşi dea demisia din cauza unui album publicat pe Facebook

În unele ţări pozele pe care le publici pe Facebook pot duce la concedierea ta, chiar dacă nu sunt provocatoare. Parichat Chatsri, o asistentă medicală în vârstă de 26 de ani din Thailanda, a fost obligată să îşi dea demisia de la spitalul în care lucra după ce un album cu ea în uniformă, publicat pe Facebook, s-a viralizat.

 

Managerii spitalului au considerat că tânăra a pozat în „ipostaze provocatoare” şi că uniforma purtată era prea strâmtă.

 

Parichat a fost iniţial suspendată din funcţie, dar a demisionat în semn de protest.

 

Acesta nu este singurul caz de acest fel înregistrat recent în Asia. Ministrul culturii din Cambodgia a luat decizia să-i interzică actriţei Denny Kwan, în vârstă de 24 de ani, să mai joace în filme timp de 12 luni dintr-un motiv bizar. Potrivit autorităţilor, tânăra este „prea sexy”, iar modul în care se îmbracă şi pozează pentru Instagram este nepotrivit pentru o persoană publică.

 

Sursa: Facebook

 

Sursa: Facebook

 

Sursa: Facebook

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult