Selfie-urile provocatoare în magazine, un nou fenomen pe internet

Selfie-urile provocatoare în magazine, un nou fenomen pe internet

După ce în urmă cu câteva luni femeile se pozau în posteriorul gol în diferite locuri şi apoi puneau pozele pe Instagram sau Snapchat, acum un nou fenomen a cuprins internetul. Pe aceleaşi platforme este plin de selfie-uri ale unor femei care pozează provocator în magazine.

 

Imaginile sunt făcute în tot felul de centre comerciale, de la supermarketuri, hypermarketuri şi până la magazine de îmbrăcăminte.

 

 

Astfel de fenomene, bizare pentru unii, apar periodic pe reţelele de socializare online. Anul trecut, o tânără din Japonia şi-a făcut un selfie după ce s-a inspirat dintr-un serial anime, numit Sky-FreeDom. În scena respectivă protagonista, complet goală, folosea un deget în faţa oglinzii pentru a-şi masca zonele intime. Aşa a apărut „One finger selfie challenge”.

 

 

Cu câteva luni mai înainte era popular fenomenul #fishbra. Femei din toată lumea se pozau cu peşti în ipostaze provocatoare. Dintr-un motiv necunoscut multora, fenomenul s-a bucurat de mare succes, iar hashtag-ul #fishbra era foarte popular pe Instagram.

 

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult